bona-center.ro
 
+ home      
+ cum cumpar
+ bona center

+ Adezivi
+ Rasini
+ Grunduri
+ Solventi
+ Sape
+ Chituri
+ Lacuri
+ Uleiuri
+ Finisaje pe baza de solvent
+ Aditivi - Cosmetizare
+ Accesorii/unelte
+ Abrazive
+ masini de raschietat bona
+ Intretinerea parchetului

+ contact      
+ politica de confidentialitate      
home » bona center
Magazinul online bona-center.ro este distribuitor autorizat al firmei S.C. BONA ROMANIA S.R.L. - filiala grupului BONA KEMI AB, originar din SUEDIA. Fiind o companie internationala, Bona este prezenta in intreaga lume. Ne veti gasi oriunde exista podele de lemn.

Modul nostru de gandire este sa punem in valoare ceea ce este mai bun in podelele de lemn. Aceasta este atitudinea noastra in tot ceea ce facem, independent de faptul ca este vorba de clientii, partenerii, angajatii, produsele sau sistemele noastre.

Lemnul este unul dintre cele mai atractive materiale pentru pardoseli deoarece creaza o atmosfera calda. Pentru a va pastra aspectul frumos al podelei dumneavoastra, pentru multi ani de acum inainte, cheia succesului o reprezinta intretinerea regulata. Lemnul este diferit fata de orice alt tip de material si pentru a isi pastra frumusetea necesita produse speciale pentru curatare si intretinere. Bona are solutia: Bona Care, bazata pe experienta de peste 80 de ani in tratarea pardoselilor din lemn. Antreprenori, companii de curatenie si arhitectiii au incredere in produsele noastre deoarece ele sunt special concepute pentru pardoseli din lemn.

Ne concentram asupra tratarii podelelor de lemn. Aceasta este inima si sufletul nostru. Cercetarea si Dezvoltarea in domeniul tratamentelor pentru podelele de lemn este telul nostru.

Punerea in valoare a cea ce este mai bun in podelele de lemne inseamna si a avea cele mai bune produse si a le aduga cele mai inalte cunostinte si cei mai competenti experti in podele. Am avut succes in aceasta combinatie. Bona este compania care imbina traditia cu ideile noi.
© 2024 Bona Center. Toate drepturile rezervate. Site realizat de UltraMedia. Gazduire si intretinere: Web Incident